Karaktärerna

Dr. John Dorian.

2011-03-01 02:02 #0 av: LosGinos

Vem är killen som pratar med sig själv, försvinner i sina tankar helt plötsligt? Jo, det är killen som precis tagit examen och skall börja arbeta på Sacred Heart Hospital.

Ut i arbetslivet ska jag! Jag har med mig min bästa vän, han är nästan som min bror och han heter Chris Turk! Han är inte som mig. Han är mer den "coola" typen, stylar gärna och vill gärna vara bättre och bäst på allt! Han är inte doktor som jag, eller doktor är han. Men inte på samma sätt, han är nämligen kirurg.

Vem är jag egentligen? Mitt namn är John Dorian och jag är 26 år gammal. Jag har precis tagit läkar examen och ska börja min första dag här på Sacred Heart. Jag ser fram emot att träffa nya människor och tampas med sjukdomar och bli en hjälte! Min ambition är ju att bli bäst, för det finns bara en som kan vara bäst! Sen har vi en person som jag vill ska se mig. Dr. Perry Cox... Han är den där "snubben" som tror han är störst, bäst och vackrast. Det är han verkligen inte! Men han är ändå min idol... Sen har vi den där snygga tjejen.. Vad heter hon nu igen? Ah.. Just det! Elliot Ried.. Damn. *Vrider på huvudet och fantiserar om Elliot*

Jag bor i en liten lägenhet med min bästa vän Turk, hans flickvän Carla bor praktiskt taget också där. Det är cool. Vissa dagar tror jag att jag ska gå under! Det är så mycket arbete. Sen att Dr. Cox inte vill hjälpa till gör inte saken mycket bättre! Damn you.. Jag vill bli som Cox.. Fast på något vis vill jag ändå inte det..  Det är i stort sett allt som händer i mitt liv. Jag är på sjukhuset.. Sover hemma.. Jag är på sjukhuset osv. Som tur är arbetar jag med mina bästa vänner, så jag behöver egentligen inte så mycket fritid! Det ända som fattas är flickan i mina drömmar.. Kanske hon kommer en dag.. Kanske hon kommer...

Sajtvärd för Hockey iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005 & 2016 CHL: 2016 & 2017
Med vänlig hälsning Brian

Anmäl
2011-03-18 22:02 #1 av: [YlvaP]

Hihi bra skrivet. Skrattande

MVH Ylva / Wai-san
Vardagsbloggen
Medarbetare på Sommar och Scrubs.

Anmäl
2011-03-19 10:11 #2 av: LosGinos

Tack :-D

Sajtvärd för Hockey iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005 & 2016 CHL: 2016 & 2017
Med vänlig hälsning Brian

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.